mycomputer.BG

Станислав Владимиров: Нека перничани гласуват без страх, отговорно и по съвест! Само така можем да преодолеем контролирания и платен вот!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 3271 | Брой коментари 0
16:57 29.10.2019

„Благодаря на всички перничани, които излязоха и упражниха правото си на вот. Ние достигнахме една добра активност в неделя, това показва че Перник е буден и има желание за промяна, че Перник иска да даде своя вот за едно по различно развитие на нашия град. Благодаря на всички които бяха до мен през този един месец и заедно с които направихме една позитивна кампания, без концерти, без излишни демонстрации. Кампания „на крак“ през която усетихме позитивно отношение и огромни очаквания към нас, за това че можем да бъдем носители на едно различно развитие на нашия град. Перник има огромни възможности за развитие. Ние сме в икономическия пръстен около София и инвестиционния интерес там. Малки общини в близост до София използват това и се развиват добре. В тази връзка има огромни възможности за Перник и аз, заедно с моя екип, ако получим вота в неделя с много бързи стъпки ще създадем условия за по-добра стопанска дейност, която ще даде по-добра възможност и перспектива пред Перник. В неделя призовавам всички перничани отново да излезем и да гласуваме, защото в нашия град я има практиката с контролирания вот. Моето послание към перничание е – нека всички заедно да излезем и да гласуваме , за да променим нашия град и да дадем перспектива за по бързо и ускорено развитие с бюлетина 56“ – това каза на нарочна пресконференция днес кандидатът за кмет от БСП за България Станислав Владимиров.

На пресконференцията бяха представени протоколи от изборна секция в кв.Караманица, която ясно показва, как се манипулират резултати в полза на кандидата на управляващите. В 72 секция резултатът е 274 срещу 55 за Станислав Владимиров. В Рудничар също във всички секции води сериозно Вяра Церовска. Във всички ромски квартали хората са станали десни патриоти. От щаба на Владимиров са категорични, че няма смисъл в тези секции да се изпращат застъпници, тъй като резултата е ясен.

Хората трябва да гласуват, за да не позволяват резултата да се решава от няколко ромски секции, където вотът е контролиран

„Искам да поздравя всички перничани, които гласуваха по съвест и с отговорност. Само по този начин можем да постигнем промяна и да бъде преодолян контролирания вот. Няма как да бъдем демократично общество, ако в органите, които избираме няма свободен избор. Трябва да се гласува по съвест и собствена преценка. Повече от всякога ни е необходимо да осъзнаем колко е важно по време на местни избори всеки от нас да гласува.

Когато перничани гласуват на трети ноември нека си отговорят средствата от всички завишени такси и завишени данъци, събрани от тях – дали те видяха през тези четири години своя град по –чист, дали видяха Перник по благоустроен, дали видяха неговите междублокови пространства по зелени и дали видяха по красиви и поддържани местата за обществено ползване. Ако Станислав Владимиров успее, това ще бъде направено за перничани. Разумни местни данъци и такси, срещу които перничани ще получават необходимото качество на услуги. Никак не е трудно, ако всяка мисъл и действие се ръководят от два принципа – да бъде спазен закона и всичко, което се прави да се прави с необходимата нравственост и почтеност.

Кандидатът за кмет на кметство Изток Десислава Стоянова също благодари за подкрепата на перничани от най големия пернишки квартал. Хората, които ни подкрепиха излязоха, защото не се страхуват, защото искат една промяна за по добър живот. Надявам се и вярвам че в нашия град живеят хора, които имат силен дух, които не се страхуват  и които на балотажа в неделя ще излязат и ще упражнят правото си на глас. Нашата сила е вярата на хората в нас и ние ще работим както досега лице в лице с тях.

Лидерът на БСП Валентин Петков също благодари на всички жители на областта, които са подкрепили кандидатите на партията. Поздрави хората от Ковачевци, които спечелиха кметското място на първи кръг. Той пожела успех на всички кандидати на столетницата, които отиват на балотаж.

Станислав Владимиров подчерта, че ще разчита и на хората, които не са гласували миналата седмица и тези които са зачертали че не подкрепят никого. Това е протестен вот, който не бива да се пренебрегва. Ще търся подкрепата на всички, за да можем да дадем различна перспектива на нашия град. Призовавам хората, въпреки огромният натиск който ще има – да излязат и да гласуват.  Той не пожела да коментира една съвместна работа с доста шарения общински съвет, който се очертава.

През цялата кампания съм търсил подкрепата само на перничани, не на различни бизнес субекти и структури. Така, когато имаш тяхната подкрепа нещата се решават по-лесно. Когато поемаш ангажимент към различни бизнес структури , съобразявайки се с тях, няма как да бъдеш достатъчно искрен и почтен към избирателите си. И достатъчно ефективен, каза още кандидат кметът.

Станислав Владимиров определи като неверни и мръсни всички слухове, които се разпространяват, че ако той стане кмет ще бъде сменена цялата общинска администрация. Той напомни, че познава добре голяма част от тези хора, знае как те работят. Промени със сигурност би трябвало да има, но не в степен, която да рефлектира негативно на работата на администрацията, а само с цел да се подобрява работата й.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени