mycomputer.BG

Станислав Владимиров: Не зависи от мен да се даде вода от язовир "Студена" за Радомир, мога да помогна само със съвети и морално

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 474 | Брой коментари 0
10:44 06.07.2020

 

"Не зависи от кмета на Перник да даде вода от язовир Студена за Радомир. Мога да помогна със съвети и морално. Но помощта се дава от министерствата и кметът на Радомир трябва да ходи всеки ден, ако трябва, за да реши проблема с водната криза".

Това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров пред NOVA по повод писмо на общинския съвет на Радомир до община Перник да разрешат черпене на вода от съоръжението "Крапец”, изградено за аварийно ползване от водата, постъпваща в яз. Студена.

"Докато съм кмет, Перник няма да остане без вода, каза Владимиров и обясни, че в яз. Студена в момента има 21 млн.куб.м вода, тоест за година напред Перник е осигурен с вода дори капка да не влезе в язовира. Но от мен не зависи да подам вода на Радомир,” каза Владимиров.

 "Изграденият допълнителен водопровод изпълни своето предназначение. Около 30 000 души ползваха вода от него. В момента няма смисъл да се използва вода от тази тръба, тя ще бъде за аварийни нужди".

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени