mycomputer.BG

Станислав Владимиров: Най-важна ми е оценката на хората! Благодаря на перничани за подкрепата!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.07.2020 | Прочитания 1622 | Брой коментари 0
18:16 05.07.2020

„В последните 7-8 месеца кметският екип не е имал и ден почивен, работим от криза в криза.

Но от ГЕРБ Перник нито веднъж не взеха отношение, нито изказаха мнение по нито една от тях.

Първата новина, която излезе от ГЕРБ Перник за последните месеци беше тази за увеличението на моята заплата – и то беше новина понесена фалшиво. ГЕРБ Перник не могат да повярват, че аз ще се издържам от заплатата си. Аз много ясно съм заявил в публичното пространство, че моето управление ще бъде открито и честно.

 Имаме десетки примери за това, как едни държавни чиновници, кметове, показват едни доходи, а животът, който водят показва съвсем друг“ – това каза кметът Станислав Владимиров в студиото на 120 минути в официален коментар за „скандала“ в който беше вкаран заради увеличената му заплата.

„България е малка, всичко се разбира. Когато показваш официално едно, но животът и това което показваш е съвсем друго, това повече дразни хората.“ – каза още кметът. Самият той не скри, че като народен представител средствата, които е получавал са били повече от тези, които получава като кмет.

Владимиров подчерта, че последните два дни е получил огромна подкрепа от неговите съграждани, за което им благодари. Той сподели, че след „новината“ са били създадени няколко анкети от фалшиви профили в социалната мрежа – които са били изтрити, след като не са изпълнили предназначението си да охулят градоначалника.

„Фалшивата скромност дразни много повече. Кметът няма работен ден, на мен телефонът ми е включен денонощно и съм готов да реагирам на всеки проблем.“ – каза още Владимиров.

Що се отнася до водната криза през която мина Перник,  за него тя е резултат от човешка глупост и безхаберие. Защото не може бившият градоначалник да каже, че в общината не е постъпвала информация за нивото на язовира. Такава информация се подава ежедневно. Кметът беше категоричен, че докато той е на този пост Перник няма да изпадне в подобна криза.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени