mycomputer.BG

Станислав Владимиров: Кмет съм на Перник, имам ангажименти пред перничани! Останалото е несериозно!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.01.2021 | Прочитания 5022 | Брой коментари 0
13:49 14.01.2021

„Кмет съм на Перник, поел съм ангажименти пред перничани в предизборната си кампания! И ще ги изпълня! Всичко останало е несериозно и не заслужава да се коментира сериозно“ – така  реагира кметът Станислав Владимиров по повод  „бомбата“ в новинарския поток днес. Че ще се кандидатира за президент.

Владимиров не е изненадан от това, че името се забърква в най-различни постановки и интриги. Но е категоричен, че неговата кауза е била и остава Перник.

„Толкова много работа имаме. Толкова много проекти ни чакат. Изключително натоварени дни покрай реализирането на плановете на зелената сделка. Има толкова тънки моменти, които трябва да се „хванат“ в крачка от кметската администрация. За доброто на Перник. И ние ще го правим не само тази година, но и във времето на мандата ни“ – каза още градоначалникът.

Напомняме, че днес в столичен сайт гръмна новината, че Владимиров ще се бори за стола на Радев. Какви са игрите и кои са режисьорите на всички постановки, в които се вкарва и името на Владимиров- всеки средно интелигентен човек може да разбере. 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени