Станислав Владимиров и Любомир Бонев дариха екипи на младите надежди от ВК "Миньор"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 527 | Брой коментари 0
18:00 02.03.2018

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и Любомир Бонев и председателят на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков осигуриха средства за закупуването на екипи  на младите волейболисти от ВК „Миньор“.

С това те продължават своята инициатива, всеки месец да помагат на спортните клубове в областта. „Спорта е не само здраве, но и дисциплина и държи младите хора далеч от пороците на улицата, затова се радваме, че всяка вечер залата, в която тренирате е пълна с млади хора“, заявиха народните представители.

Те добавиха, че ще продължават да подпомагат спортните клубове в областта, защото е очевидно, че младите хора искат да спортуват, но не всички имат възможност да отделят средства за екипи, топки и други.

От своя страна волейболистите подариха на Владимиров и Бонев екип на отбора, като ги поканиха, винаги, когато имат възможност да идват в зала „Кракра“, за да поддържат спортна форма.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени