Станислав Владимиров: ГЕРБ извършиха политическа саморазправа с Жаблянов

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 581 | Брой коментари 0
16:08 22.02.2018

„Ще сезираме Конституционния съд за отстраняването на Валери Жаблянов.” Това  заяви народният представител от ПГ на „БСП за България” Станислав Владимиров пред БНТ. Той допълни, че мотивите за отстраняването на Жаблянов са неоснователни. „Всички разбрахме, че това е политическа саморазправа”, каза още той. Владимиров допълни, че от ГЕРБ имат фиксация върху Валери Жаблянов и са целели политически реванш за оставката на Димитър Главчев.

По думите му ГЕРБ се опитват да спечелят кратки, конюктурни дивиденти, като връщат темата за антикомунизма. „Така наречените „десни сили“ останаха извън парламента и ГЕРБ се опитват да оберат този вот, но има едно отвратително дежа вю за късните СДС, когато те бяха изключително крайни и кресливи и поставяха този дебат”, заяви народният представител от БСП.

Според него президентът действа премерено по чувствителните теми и налагането на вето и това е негова политика от встъпването му в длъжност. Вчерашното му вето върху Закона за банковата несъстоятелност е навременно, защото предложеното законодателството имало несъвършенства. „По темата КТБ това не е първото законодателство, но ефектът не е добър”, посочи Владимиров. 

 

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени