Coca Cola

Станислав Владимиров: Дойде време за промяна на Перник! Корнелия Нинова: Нашите кандидати ще работят за социални общини!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 686 | Брой коментари 0
09:47 09.10.2019

Социалистите от област Перник дадоха своята подкрепа за кандидатите за кметове и общински съветници от „БСП за България" на среща с председателя на НС на БСП Корнелия Нинова в зала Панорама. В препълнената зала бяа Кандидатите за кметове на общините от областта – Станислав Владимиров, Евдокия Асенова, Венета Петрова, Александър Христов, Монка Стойнева и Васил Станимиров, народният представител от ПГ на „БСП за България" инж. Любомир Бонев, Бриго Аспарухов – член на ИБ на БСП, както и председателите на общински съвети на БСП в областта.  Председателят на ОблС на БСП – Перник откри събитието като заяви, че те знаят как да решат проблемите на общините  и могат да го направят. „Те са личности с авторитет и отговорност към своите съграждани, експерти в различни области, които предлагат нови решения на стари проблеми", категоричен бе Петков. 

„Поздравявам ви за куража и смелостта да сте тук днес, за да подкрепим заедно Станислав Владимиров като кандидат за кмет на община Перник, кандидатите ни за кметове на Радомир, Брезник, Трън, Земен и Ковачевци и села в областта и за общински съветници. Нека им дадем от нашата сила, кураж и подкрепа. Те са умни, професионално подготвени, почтени хора. Те ще работят, за да подредят общините си и за добруването на съгражданите си. Пожелавам им успех от сърце и вярвам в тях". Това заяви председателят на НС на БСП Корнелия Нинова на среща с жители на област Перник.   Тя добави, че кандидатите на левицата имат нужда  партийна подкрепа, за да чувстват зад себе си политика, която им помага и на национално равнище. „В много отношения местната власт не може да работи сама и ние ще им помогнем", допълни лидерът на левицата. Тя коментира, че кандидатите за кметове и общински съветници от БСП са пoели конкретни, ясни и човешки ангажименти в своите програми и ще ги изпълнят. „Станислав Владимиров и нашите кандидати ще работят за това Перник да е социална община.

Поели са ангажимент за безплатни детски градини, за помощ на млади семейства, за социални грижи за възрастни хора.  Няма как да успеят ако, ние с нашата енергия не им помогнем", категорична бе Нинова. Тя подчерта, че БСП е внесла за пореден път закона за възрастните хора.  „Ще се борим от ваше име  така че кметовете да могат да предоставят социални общински жилища за възрастни хора и да плащат разходите за тях хора, за да се чувстват те пълноценна част на нашето общество. „Демографската катастрофа е страшна в цялата страна, младите отиват навън, малко деца се раждат. Затова, освен на местно ниво ще се борим с нея и в парламента. И този път ще се борим да се дава еднократна помощ за 2-ро и 3-то дете на работещи млади семейства", подчерта лидерът на левицата. Корнелия Нинова каза още, че кандидатите за кметове на БСП имат и конкретни ангажименти към общинските болници и ще решат проблема „работа на парче". „Общинските болници, включително и тази в Перник трябва да бъдат държавна грижа и това е чат от социалната община. Нужни са и денонощни аптеки, защото най-близката до Пернишка област е в столицата", обясни Нинова. Тя бе категорична, че пари в държавата има стига да се харчат разумно и да се пресече корупцията, а кандидатите за кметове на БСП в област Перник имат волята да го направят.

Станислав Владимиров: Сигурен съм, че още на 27-и перничани ще изберат пътя за ускорено развитие на Перник с №56

„Перник много често влиза в негативните класации за най-корумпиран и корпоративен град. Много често ме питат защо реших да се кандидатирам за кмет на община с много проблеми. Направих го заради вас – перничани". Това заяви кандидатът за кмет на община Перник Станислав Владимиров. Той добави, че градът, който е бил икономическият гръбнак на България става все по-сив, мрачен и тих. „Ние сме само на 20 км. от икономическия и финансов център на държавата, но Перник не се развива", коментира Владимиров. Той каза още, че с конкретни мерки за ускоряването на икономическото развитие на Перник проблемите ще започнат да се решават, защото в общинската хазна ще влизат повече средства. „След няколко месеца няма да застана пред вас и да се оправдавам, че няма пари, защото ще направим по-добро разпределение на средствата на общината", категоричен бе Владимиров. Той заяви, че иска ускорено развитие на Перник, за да се останат младите хора в Перник и да стане той по-добро място за живот и работа. „Страхът при нашите опоненти вече се вижда. Те притискат бизнеса, защото се уплашиха, че купеният вот ще лъсне на балотажа. ГЕРБ с опита си служебно да решат изборите в Перник, чрез натиск и отказ на кандидат-кметове, чрез притискане на бизнесмени и хора – получават обратен ефект. Енергията идва към нас ", каза още Станислав Владимиров. Той коментира още, че когато си докарал хората до ръба, няма сила, която да ги спре да искат промяна. „Дойде времето за промяна в Перник и всички го виждаме, но няма да използваме непозволени средства, а цялата си енергия. Сигурен съм , че още на 27-и перничани ще изберат пътя за ускорено развитие на Перник с №56 в бюлетината", категоричен бе Станислав Владимиров.

Анжела Асенова: Народът е силата и ако хората упражнят избирателните си права, контролираният вот няма да бъде страшен

„За мен защитата на правата на хората и законността са изключително важни. От нас зависи да отстояваме гражданските си права и нито една партия, институция или личност не може да ни ги отнеме", заяви адв. Анжела Асенова, кандидат за общински съветник от листата на „БСП за България" в Перник. Тя бе категорична, народът е силата и ако хората упражнят избирателните си права, контролираният вот няма да бъде страшен.

Председателят на ОбС на БСП – Перник Кирил Леонов благодари на всички кандидати на БСП за смелостта, че са влезли в тази нелека битка. „Сигурен съм, че Станислав Владимиров ще бъде новият кмет на Перник. Ще му е нужна, обаче огромна подкрепа в общинския съвет, за да може да реализира идеите си, затова е важно да подкрепим и нашите кандидати за общински съветници с №56", каза още Леонов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени