Станислав Владимиров: Да си пожелаем Новата година да бъде по-успешна и спокойна за всички нас. Нека през Новата 2020 г. се сбъднат желанията и мечтите ни!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 565 | Брой коментари 0
10:08 01.01.2020

Уважаеми съграждани,

2019 г. вече е в историята. Годината, особено последните й месеци, бяха нелеки за Перник и перничани. Поставени бяхме пред тежко изпитание. Равносметката на отиващата си година едва ли ще обедини мненията на всички, но можем да бъдем обединени в надеждите и очакванията си за настъпващата 2020.

В навечерието на Новата година всички си пожелаваме здраве, късмет и успехи. Трябва да помним обаче, че успехите не идват като новогодишен подарък. Длъжни сме да работим много, за да постигнем повече. Ускореното развитие на Перник е възможно, ако работим заедно в името на града си и перничани .

Скъпи перничани,

Да си пожелаем Новата година да бъде по-успешна и спокойна за всички нас. Нека през Новата 2020 г. се сбъднат желанията и мечтите ни! Нека Новата година да е мирна и благодатна за всеки дом, за цяла България!

СТАНИСЛАВ ВЛАДИМИРОВ

Кмет на Община Перник

Снимка на Община Перник.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени