Lotus homes

Станислав Владимиров: Бедственото положение в Перник по-вероятно ще се удължи

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 26.12.2019 | Прочитания 2015 | Брой коментари 0
09:25 26.12.2019

По-вероятно е бедственото положение в Перник да бъде удължено. Това каза по телефона за Канал 3 кметът на града Станислав Владимиров. По думите му се отлага празничния режим, с който перничани трябваше да имат повече часове с вода.

“Перник ще е на облекчен воден режим, перничани ще имат вода малко преди обяд до 22 часа”, каза Станислав Владимиров, който успокои, че аварията в кв. “Проучване” ще бъде отстранена още в сряда.

За информациите за ешехирия коли в два от кварталите на града, кметът каза: “В окръжната болница всички, които имат оплаквания, ще бъдат прегледани”.

Във връзка с проверката в пернишкия завод “Стомана” кметът на Перник Станислав Владимиров коментира, че “последните няколко дни се локализираха големите течове, които са по водопроводната мрежа. В участъка, който минава покрай индустриалната зона, се установи голям теч на питейна вода. Затова във вторник бе взето решението да започнат изкопи и с временна апаратура да се локализира мястото, откъдето изтича вода. Не може да се твърди, че става въпрос за кражба”.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени