mycomputer.BG

Станислав Владимиров: Бедственото положение в Перник по-вероятно ще се удължи

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 26.12.2019 | Прочитания 1913 | Брой коментари 0
09:25 26.12.2019

По-вероятно е бедственото положение в Перник да бъде удължено. Това каза по телефона за Канал 3 кметът на града Станислав Владимиров. По думите му се отлага празничния режим, с който перничани трябваше да имат повече часове с вода.

“Перник ще е на облекчен воден режим, перничани ще имат вода малко преди обяд до 22 часа”, каза Станислав Владимиров, който успокои, че аварията в кв. “Проучване” ще бъде отстранена още в сряда.

За информациите за ешехирия коли в два от кварталите на града, кметът каза: “В окръжната болница всички, които имат оплаквания, ще бъдат прегледани”.

Във връзка с проверката в пернишкия завод “Стомана” кметът на Перник Станислав Владимиров коментира, че “последните няколко дни се локализираха големите течове, които са по водопроводната мрежа. В участъка, който минава покрай индустриалната зона, се установи голям теч на питейна вода. Затова във вторник бе взето решението да започнат изкопи и с временна апаратура да се локализира мястото, откъдето изтича вода. Не може да се твърди, че става въпрос за кражба”.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени