mycomputer.BG

Станислав Владимиров: Автошествие за загиналите момчета няма да има! Автошествие в подкрепа на какво искат да правят?!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 26.02.2021 | Прочитания 8263 | Брой коментари 0
16:01 26.02.2021

Изказвам съболезнования на семействата на загиналите момчета! Но съм категоричен като кмет, че е недопустимо да се прави планираното автошествие. Автошествие в памет на какво? На това, че едно момче с опасното си шофиране загуби живота си, отне и живота на свой приятел! Какво трябва да се покаже с това автошествие? Каква е целта му? Автошествия се правят с някаква кауза, с някаква цел. Каква е каузата тук, какъв е примера?  

Издадена е заповед с която не  разрешавам провеждането му – каза за ПЕРНИК НЮЗ кметът на Перник Станислав Владимиров. 

„И като кмет, и като баща, и като гражданин бих подкрепил всяка инициатива, която би довела до един по-сериозен разговор с младите хора. За тяхната отговорност, за общата сигурност в града ни. Катастрофата от преди дни е нещо ужасно. Но нека се запитаме каква трагедия  би станала, ако ударът беше в близост до спирка, на друго оживено място. Подобно поведение не бива да се толерира. Напротив, всички като общество трябва да сме единни и да работим такива трагедии да не се повтарят“ – каза още кметът. 

Напомняме, че приятели на загиналите в зверската катастрофа преди дни Викторио и Ибрахим искаха да правят автошествие от квартал Изток към центъра. В памет на момчетата. Още с обявяването на идеята тя беше посрещната разнопосочно от хората, като не бяха малко тези, които споделяха позицията на кмета. Изразена днес и в нарочна заповед

Заповедта е за сведение и на органите на полицията и на общинския инспекторат.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени