Coca Cola

Стана ясно защо Емил Чолаков напусна БТВ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 4619 | Брой коментари 0
09:16 05.05.2019

Синоптикът Емил Чолаков напусна БТВ не заради конфликт с колежката си Натали Трифонова, а единствено поради нискa заплата.

Той си е намерил нова, много по-добре платена работа, в която ще има възможност да прилага изцяло знанията си по метеорология и геофизика - специалностите, които е завършил в Софийския университет и дори да ги надгражда.

Емо започва работа на летище „София“ и ще е част от държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“, като основното му задължение ще бъде метеорологично обслужване. Подобна позиция е изключително важна за въздушния транспорт, защото при полетите едно от най-съществените неща са именно метеорологичните условия, пише в-к „Галерия“.

Същевременно работата като метеоролог на летището е изключително престижна, тъй като условията там са много добри. Запознати издават, че като служител на РВД Емо Чолаков ще прибира 5000 лева заплата./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени