mycomputer.BG

Стана ясно кой е убиецът на детенцето в Габрово, очевидци разказват страхотии за него!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 444 | Брой коментари 0
13:27 03.07.2019

По-рано днес шокираща новина скова цяла България. Разбра се, че 31-годишен баща е хвърлил малкото си момченце през мост край Габрово, а момченцето е починало.

На този етап мотивите на бащата не са ясни. Предполагаемата възраст на момчето е между 4 и 5 годинки.

Междувременно стана ясно, че след като е убил детето си мъжът е заплашил, че ще скочи от моста, но психолози го разубедили, а веднага след това полицаи га задържали.

Във фейсбук групите на Габрово веднага закипя от коментари за зверството. От тях стана ясно, че 31-годишният мъж се казва Дидо.

Според мнозина негови съседи и габровци той е „не е много добре с главата“. Заедно с детето живеели в квартал „Русевци“.

„Вчера си играеше пред блока с други деца, много усмихнато и игриво „беше“ момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо подобно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах. Всеки от кв. „Русевци“ знае, че таткото Дидо не е много добре с главата. Но явно не е толкова луд щом не му е стискало да скочи след детето си!“, написа габровец във фейсбук групите, посветени на града.

„Е тук е мястото на смъртната или доживотна присъда. Що за идиот трябва да си да убиеш собственото си дете, психопат!“, възмущава се жена от Габрово.

„Аз лично преди около 3 години бях свидетел как го удря по гърба със юмруци пред голям търговски магазин в града, но тогава не ги познавах. Удари детето, защото като слязоха от колата то не мина от предна страна, а от задна. И този Дидо се изнерви и започна да го удря, а майката отиде взе количка за пазаруване и влезе в „магазина“, спомня си мъж от града.

 „От писано тук-там разбрах, че мъжът се казвал Дидо, имало някаква връзка между него, изчезването на някоя си Поля преди седмици и настоящия инцидент“, гласи коментарът на друг габровец. БЛИЦ припомня, че майката на починалото дете и приятелка на 31-годищния мъж е била издирвана веднага след инцидента. Но в града има слух, че и тя е била на злополучния мост./Блиц бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени