Среща на д-р Александър Александров с жители на Радомир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 228 | Брой коментари 0
12:25 13.11.2017

Народният представител от ПП ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров се срещна с жители на Община Радомир.

Местни земеделски производители разговаряха с депутата от област Перник по въпрос, касаещ финансирането на проект, сключен с ДФ „Земеделие“ по мярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства” от ПРСР 2014-2020 г.

Жители на общината потърсиха информация относно възможностите гражданите да правят предложения за усъвършенстване на законодателството. От своя страна народният представител обясни, че в Конституцията (чл. 45) е предвидено, че гражданите имат правото да отправят предложения и петиции до държавните органи. Процедурата, по която се извършва това, е уредена в законодателството.

Тези предложения се отправят до институцията, която има правото да издаде нормативния акт, или до институция с право на законодателна инициатива - Народно събрание, Министерски съвет и министрите, общинският съвет  и общинските съветници, като предложенията за промени в законите могат да бъдат адресирани до председателя на Народното събрание, както и до ресорните парламентарни комисии.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени