mycomputer.BG

Спортни екипи и топки за всички детски градини в Перник - резултат от първата съвместна инициатива на общинската администрация и сдружение "Бизнес за спорта"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 306 | Брой коментари 0
13:54 19.12.2019

200 спортни екипа и 30 топки ще получат всички детски градини на територията на Община Перник за предстоящите празници. Доброто дело поставя старта на съвместна инициатива на общинската администрация със сдружение „Бизнес за спорта“.

„Идеята на начинанието е да стимулира още в ранна детска възраст подрастващите към активна спортна дейност, както и да приобщи още хора към добрата кауза за подпомагане на детско-юношеския спорт в града“, каза секретарят на Община Перник Мартин Жлябинков.

След детските градини инициативата ще продължи в училищата и спортните клубове, коментира Мартин Евгениев – председател на сдружение „Бизнес за спорта“.

„Целта ни е да обедини бизнеса в града, който да подпомага детските градини, училищата и спортните клубове поетапно. Готови сме да откликнем на нуждите на всички подрастващи спортисти“, каза още той.

Сдружението ще подкрепя и различни детски спортни мероприятия, организирани съвместно с Община Перник.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени