I-Study_school

Специална награда за д-р Валентин Павлов от Съюза на зъботехниците в България

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1123 | Брой коментари 0
08:25 20.11.2018

Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 2018 и статуетката „Адмира“ стана д-р Павел Панов от София. Наградата му бе връчена в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти и др., съобщават организаторите.

Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника” получи Дентален център „Ем Дент" в Шумен“ и „Майл Смайл” - Бургас, д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор, Израел. С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет” бе отличена дентална практика „Д-р Обрешкова”, Бургас, д-р Иванка Обрешкова.

Бяха раздадени и специални награди. Д-р Валентин Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците в България за големите му заслуги съсловната организация на зъботехниците да станезаконово призната. И втората – на д-р Иванка Обрешкова - за „Дентален мениджър и зъболекар - пример за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж!”

В това издание на конкурса имаше номинирани специалисти от Сърбия и Израел.

За първи път в историята на надпреварата всеки номиниран получи и индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие“. Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов (и двамата - част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство и управление, които работят от 12 години с управители и са с множество международни признания), в партньорство с АДМБ като принос към развитието на денталния мениджмънт в България.

Специален гост на събитието бе д-р Анелия Хохвартер, в чиято Национална дарителска кампания „Локомат за България“ АДМБ се включи. Организатор на конкурса и на деветото му издание е Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ). Конкурсът се провежда по идея на „Стоматологичен свят“./Новини бг

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени