Спешната помощ в Перник търси медицински сестри

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 220 | Брой коментари 0
07:31 06.08.2019

Още две медицински сестри са необходими за спешното отделение в Перник, за да може да се работи по-нормално. „В момента изпитваме затруднение, тъй като ни напусна една медицинска сестра, а на друга й предстои пенсиониране. По тази причина спешно трябва да намерим две медицински сестри. Вече обявихме това и в Бюрото по труда, но разбирам, че търсенето им е голямо. Единственото, на което се надявам е, че при нас заплащането е малко по-добро, но и напрежението не е малко. Другият ни проблем е, че сме в отпускарския сезон.

Нашите лекари имат голяма отпуска по закон. Знаете, че ако не се използва в годината, тя пропада. Затова в правото на всеки е да иска да си отдъхне. Това прави изготвянето на графиците за дежурствата трудна задача. Налага се да се полага извънреден труд, макар, че се стремим да го намаляваме.” – сподели директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник д-р Валери Симеонов.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени