Социалисти садиха дръвчета в кв. "Тева"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.04.2018 | Прочитания 478 | Брой коментари 0
07:46 06.04.2018

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и Любомир Бонев, заедно с председателя на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков, председателя на МО в #БСП – Перник Йордан Малинов и младежи от организацията засадиха 20 дръвчета в кв.Тева, по случай световната Седмица на гората.

Начинанието бе реализирано съвместно с НПО Инициатива за Чиста Среда - Перник, а елите, бяха предоставени от Югозападното държавно горско предприятие. Народните представители заявиха, че инициативата няма да е кампанийна, а ще продължи през цялата година, като желанието им е такива да бъдат предприети в цялата област.

„Въздухът в Перник е един от най-замърсените в цялата страна, надяваме се с тази инициатива и всички други, които перничани осъществиха през тази седмица да помогнем за подобряването на качеството на въздуха в града ни“, казаха народните представители. Младите социалисти споделиха амбицията си през тази година да организират инициативи с екологична насоченост във всички квартали на града, а на по късен етап и във всички населени места на общината.

В засаждането се включиха и жители на квартала.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени