Соларният парк в Брезнишко излезе "солен" на водещата Радост Драганова

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 586 | Брой коментари 0
08:30 04.08.2019

Кипърският бизнесмен Харис Кунтурис спечели поредното дело срещу водещата Радост Драганова, научи HotArena.

Софийският апелативен съд реши, че  той е незаконно заличен като съдружник в общия им проект – парк за зелена енергия в с. Кошарево. Неговоро участие в общата им фирма трябва да бъде възстановено без нови тарикатски схеми.

Без знанието на Харис на 30 юни 2016г. съдружниците решават да го извадят от общото им предприятие,  което тъкмо е започнал да изплаща инвестицията си. Съвсем случайно кипърецът научава в разговор с познат банков директор, че вече не е във фирмата. На общото събрание се решава, че дружеството ще се управлява само от двама управители, дори е променена адресната регистрация на фирмата, пише „Уикенд“.

Две години и по-късно съдът връща нещата по местата им. Съдът е категоричен , че акциите на чуждия инвеститор трябва да бъдат възстановени. Преди броени дни Радост Драганова получи обвинение за пране на пари и измама във връзка с този соларен парк. Бизнесменът Кунтурис досега е спечелил две дела на първа инстанция срещу Радост и нейният зет Венцислав Гоцев.  

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени