Солариумите вече са ретро

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1228 | Брой коментари 0
08:06 04.08.2018

Една жена била сама на море. По някое време се сетила за мъжа си и му звъннала: „Скъпиии, какво искаш да ти донеса от морето?“ „Ааа, каквото искаш, само да се лекува“, отвърнал съпругът.

Голяма работа е науката, голямо чудо. Солариумите вече станаха ретро – няма потене, няма вредни лъчи и тинтири-минтири. Някой гений с неясен произход е измислил инжекции за тен – боц-боц няколко пъти, шариш общо 100 лева и се връщаш почернял от морето, ако ще и маймуни да са валяли по време на почивката. Ами така де, няма да се червиш пред колеги и съседи, че си бял след морето и тия, дето още не са ходили или няма да ходят, да те кълнат наум: „Така му се пада, пари да даде, в стаята на хотела да стои!“

„Няма страшно, щом има брашно“, казваше автомонтьорът музикант в „Оркестър без име“ Павел Попандов и е прав. Щом е намерено решение на проблема с капризното и непостоянно време, дето цяло лято вали и се мръщи, все едно сме му изяли десерта, нормално е хората да опитат. Лежиш си на плажа, няколко пъти дискретно те боцват и ето ти тен като слънце. Да се пукат душманите, както казваше баба.

Е, като всяко лекарство и това има странични действия – най-бързо и най-много почерняват интимните части. Но пък за това също има решение – отиваш в частна или държавна болница, шариш колкото трябва и ти ги избелват.

Изобщо напредъкът и нововъведенията по нашето Черноморие са тотални. Въпросният препарат за тен е всъщност две в едно – хем ти прави тен, хем повишава либидото. И така се повишава или нуждата от употребата, т.е. купуването на повече презервативи, или жаждата за повече алкохол, или пък други някакви нужди. С една дума този вълшебен препарат прави хората щастливи и увеличава възможностите на търговията по морето. Предлагаме от пиле мляко и пилетата вече ги печем без грил.

Е как да не идват английските младежи у нас? Защо изобщо иска някой да прецака белокожите британци, немци и чехи? Продължително излагане на слънце и без това е вредно.

Двама мъже си говорели, докато пият бири щастливо без жените си: „Как е жена ти, добре ли се чувства на морето?“ „Ха, добре! Като знам колко ме тормози да иде на този скъп санаториум... Било й тъпо, само валяло.“ „А ти какво й отговори?“ „Ами да се прибере... и тука непрекъснато вали, ама безплатно.“ /Монитор бг

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени