Снежна радост за малки и големи в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 27.01.2021 | Прочитания 1765 | Брой коментари 0
17:23 27.01.2021

Доста преди обявения за начален час 17.00 ледената пързалка в центъра на Перник беше „окупирана“ от малки и големи – видяхме на място. Малки и големи застанаха в редичка, чакайте за кънки.

Малки, големи, хлапета с бащи и майки – една усмихната зимна картинка. Днес, както вече писахме пързалката „отваря врати“ за първи пъти този сезон. Атракция дълго чакана от всички любители на кънките в града ни. Не е тайна, че най-скъпото съоръжение от площада в града от години стоене неизползваемо. Преди месеци започна изграждането на оградата, впоследствие бяха извършени всички довършителни дейности, за да може днес пързалката да бъде изплозваема.

Напомняме, че от утре работното време на пързалката ще бъде от 9,00 до 24,00ч. всеки ден, стига да позволяват метеорологичните условия.Ледената инсталация може да функционира дори при положителни температури до 3-4 градуса при непряка слънчева светлина. Съоръжението ще работи при определен график – 90 минути ще бъде отворено за пързаляне, след което 30 минути ледът ще бъде полиран преди следващото използване. За тези, които нямат собствени кънки, могат да си наемат от гардероба. Цената е 5 лева за 90 минути, което включва наем на кънки, ползване на гардероб и застраховка. Онези граждани, които имат собствени кънки, ще ползват пързалката безплатно. На съоръжението ще бъдат спазвани всички противоепидемични мерки, наложени със заповед на министъра на здравеопазването.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени