Случаят с "изоставеното" бебе в Перник достоен за сапунка!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 07.12.2017 | Прочитания 951 | Брой коментари 0
17:14 07.12.2017

За по-малко от три часа пернишки криминалисти изясниха случай на фалшив слух с изоставено бебе.Около 12, 00 ч. днес, в ОДМВР – Перник е подаден сигнал, че в пернишко училище се намира изоставено бебе. Уведомен бил и Центърът за спешна и неотложна медицинска помощ, откъдето детето било поето и настанено за преглед в болница, съобщават от пресцентъра на РДВР Перник. 

В хода на предприетите незабавни действия криминалистите изяснили следното: Преди няколко дни бащата на 8-месечно момиченце го оставил на грижите на бившата си съпруга. Жената работела в пернишко училище и днес имала часове. Нямала на кого да остави пеленачето, затова го взела със себе си в училище и го оставила на друга нейна колежка докато проведе часовете си. Тази информация стигнала до директора на школото от трета преподавателка и така били уведомени органите на реда.

Преди дни учителката, при която било оставено бебето, е посетила социалните служби в града, като твърдяла, че трудно се оправя с него.

Установени са родителите на момиченцето и в момента се издирват. То е в добро общо състояние. Полагат се необходимите медицински грижи за него.           Уведомени са Отдела за закрила на детето в Перник и  прокуратурата.Детето е поставено под полицейска закрила за срок от 48 часа.

Работата по случая продължава.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени