Словенски депутат подаде оставка, „откраднал“ сандвич

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 229 | Брой коментари 0
14:56 15.02.2019

Словенски депутат подаде оставка, след като разкри пред колегите си, че "откраднал" сандвич от магазин, съобщи частната словенска телевизия ПОП ТВ.

Дарий Крайчич, на 54 години, разказал за "кражбата" пред камерите в парламента, за да илюстрира неефикасността на системите за контрол.

Той обяснил, че излязъл от магазина без да плати сандвича, след като чакал "цели три минути на касата, докато служителите си говорели", без да се погрижат за него, и завършил разказа си подчертавайки, че камерите за наблюдение не предотвратили излизането му от магазина.

Крайчич, който е авторитетен експерт по горите и университетски преподавател, уверил, че искал да направи "социален експеримент" и че още същия ден се върнал в магазина, за да плати сандвича.

Той все пак призна, че е направил грешка и обявил, че връща мандата си.

Партията на Марян Шарец, чийто депутат е Крайчич, осъди този "неприемлив акт" и прикани депутата да "поеме отговорността си в съответствие с високите морални изисквания" на партията./ Източник: БТА

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени