След "Рудничар" и "Марина бара" показа разбитите си улици в национален ефир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 264 | Брой коментари 0
08:14 14.03.2018

След като вчера националната телевизия БТВ беше в пернишкия квартал „Рудничар”, където улиците са в окаяно състояние и хората минават ежедневно през всякакви препятствия за да излязат от тях, днес екип на телевизията беше и в квартал „Марина бара”. И тук дори линейките се затрудняват да преминат през калта , за да стигнат до определен адрес. За ситуацията в Марина бара, Перник нюз писа само преди дни. Там хората се готвят за граждански протест след дни, като обещават да затворят международната магистрала Е 79.

„Налага се болни хора да бъдат откарвани на 200-300 м надолу, където улицата е асфалтирана, тъй като иначе е невъзможно линейка да достигне до тях. Живеещите в района използват гумени ботуши и калцуни, за да преминат през калта по улицата.

От общината казват, че пари няма и това е, разказаха хората. Те твърдят дори, че е имало одобрена фирма изпълнител и са били отпуснати пари, но реално никаква работа не е свършена.” – показа се и в национален ефир.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени