След разговор с Бойко Борисов - Делян Добрев подава оставка от всички постове които заема!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 01.10.2017 | Прочитания 349 | Брой коментари 0
10:14 01.10.2017

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев обяви пред bTV, че подава оставка от всички постове, които заема. Той вече няма да е шеф на парламентарна комисия, депутат и лидер на партията в Хасково.

Добрев обясни, че подава оставка след разговор тази сутрин с премиера Бойко Борисов.

"Аз съм смъртоносно ранен политически!", каза емоционално Добрев. "Името ми е опетнено, това не се търпи повече".

"В живота има и други неща освен политиката, животът не свършва с нея", каза пред Жени Марчева вече бившият политик от ГЕРБ Делян Добрев. Той отново изброи постигнатото от ГЕРБ в Хасково. Според него, скандалът е заради апетитните бивши военни обекти в района.

В студиото беше и Елена Йончева, която на въпрос дали се чувства победител в тази битка каза, че се бори не с Делян Добрев, а с модела му на управление.

Оставката на Добрев идва след като преди няколко дни той бе обвинен, че кадрува с размах в община Хасково и е назначил на ключови постове роднини, съдружници или съученици. Кметът на града Добри Беливанов обяви, че Добрев се опитвал да управлява Хасково вместо него./ glasove.com

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени