След бурята в Перник : блокирали улици, потрошени автомобили, тъмнина...

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1624 | Брой коментари 0
23:27 02.08.2019

Кметът, Вяра Церовска е на обход по местата наводнени от силната лятна буря тази вечер. Екипи на пожарна безопасност са на критичните места. Към момента са подадени над 20 сигнала.

Към момента критични точки са се образували на: входовете на града при кварталите Химни дол и Дараците, бул."Ю. Гагарин" в района на бензиностанция "Еко", ул."Софийско шосе" в района на Автогарата, Скоростната магистрала след моста при ТЕЦ "Република" посока Център, ул."Рашо Димитров". Има паднали клони по пътя за село Кладница както и на ул. "Благой Гебрев".

ОП "Флор" своевременно ще изчисти засегнатите места.Части от кв."Изток" са останали без електрическо захранване.Нарушено е и част от уличното осветление по бул. "Ю. Гагарин", като в момента екип на фирмата, поддържаща осветлението отстранява проблема. ЧЕЗ работи по отстраняването на авариите, като до 1 час електроподаването ще бъде възстановено.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени