Слави Трифонов вече е жител на Перник, официално с пернишка адресна регистрация

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 7509 | Брой коментари 0
10:33 12.02.2018

Слави Трифонов вече е жител на Перник. Водещият на шоуто по Би Ти Ви наскоро е сменил адресната си регистрация, научи HotArena.

През отминалата есен Трифонов най-после се нанесе в имението си в пернишкото село Кладница, което се строи от 3 години. Тузарският имот на Дългия бе построен от пернишкия бизнесмен Слави Транспорта, като малцината гостували в дома на шоумена чистосърдечно разправят, че къщата му е без аналог в страната. Сред екстрите в имението на Слави изпъква частния киносалон, който е излязъл почти 1 милион лева.

В края на миналата година, след като имотът се сдобил с акт 16 и с всички необходими книжа за законно обитаване, Слави Трифонов е променил адресната си регистрация в общината в Перник. „Дойде лично, с документ за самоличност, с удостоверение за раждане и с документ за собственост на къщата в Кладница. Сега вече е жител на Перник”, доволни са от новия виден съгражданин от общината в миньорския град.

По груби изчисления шжумен №1 е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си. Къщата е със застроена площ от близо 1200 квадратни метра, разполага със собствен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали са изцяло внос от Германия.

Дворът на Трифонов е огромен – над 4 декара,  а гледката от имението му е наистина смайваща – разкрива се в цялата си красота и величие планина Витоша. Барбекю, модерен фитнес салон, зелени площи и много дървета и редки растителни видове намират своето място в просторния двор на Трифонов, описват не без завист пернишкия му дом негови съседи, пише "Уикенд"

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени