Слави Трифонов ще пее в зала "Уембли" в Лондон на 21 май

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 510 | Брой коментари 0
02:52 06.04.2016

Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” заминават за Великобритания, за да изнесат концерт в Лондон. И за да може да ги чуят на живо повече хора, той ще бъде в голямата затворена зала “Уембли” - точно срещу едноименния стадион в сърцето на британската столица.

Трифонов и колегите му обявиха през февруари, че ще изнесат концерт в Лондон - на 23 април в зала “Трокси”. Тя побира 2600 души, а капацитетът на зала “Уембли” е много по-голям - тя е за публика от 12 500 души.

“Скъпи приятели, в петък, 1 април, в предаването обявихме, че имаме нова дата за концерта в Лондон. Това бе наложено поради хилядите настоятелни молби на наши съграждани от Албиона, които не бяха могли да си закупят билети за зала “Трокси”. В резултат на това и в резултат на нашето искрено желание да зарадваме възможно най-много българи, които искат да присъстват на концерта на Слави и “Ку-ку бенд”, нашият екип успя да договори по-голяма зала, а именно SSE Arena Wembley”, обясниха от екипа във фейсбук страницата на “Шоуто на Слави”.

“Тъй като организационно се изисква време за подготовка, тази дата беше насрочена за месец май. В петък, 1 април, ние обявихме, че датата е 22 май, но докато течеше записът на предаването, получихме потвърждение от британска страна, че залата може да бъде наета за 21 май, събота, което ние искахме още в самото начало, имайки предвид, че много хора ще пътуват, за да присъстват на концерта. Така че концертът ще бъде на 21 май и когато имаме напълно договорени условия с организаторите, ще ви съобщим всички подробности”, поясниха от екипа.

Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” ще изнесат още два големи концерта извън страната. На 27 май те ще пеят в Берлин, а на 4 юни - в Мадрид. /24 часа/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени