mycomputer.BG

Слави Трифонов разкри детайли за новата си телевизия

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.10.2019 | Прочитания 402 | Брой коментари 0
12:50 22.10.2019

Телевизията Седем-Осми стартира на 4 ноември в 19:00 вечерта. Телевизията ще бъде разпространена чрез кабел или сателит. Това обяви Слави Трифонов от пряко включване в профила си във ''Фейсбук''.

,,Телевизията може да бъде намерена на 78-и канал, но за абонатите на ''Булсатком'' ще бъде на 780-и канал'', обясни Трифонов и посочи, че отново ще има вечерно шоу.

,,Да, ще има предаване и то ще се казва ''Вечерното шоу на Слави Трифонов''. Ако хората ги забавлява, ще го гледат'', допълни той.

По думите на Трифонов телевизията ще излъчва всеки ден в продължение на пет часа – от 19:00 до полунощ, като вечерното му предаване ще бъде от 22:00 часа.

,,Решили сме да предлагаме ентъртеймънт и свободно мнение'', категоричен бе Трифонов и подчерта, че телевизията ще бъде абсолютно безплатна за зрителите.

,,Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари, а начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами'', сподели още Слави Трифонов.

По отношение на пийпълметричните агенции, които измерват рейтингите на телевизиите, той обясни, че вече има по-модерни начини да се знае кога кой какво гледа и те са ги намерили./Новини бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени