Слави с нервен срив! Стоял 35 дни заключен в дома си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 707 | Брой коментари 0
08:57 26.05.2018

Слави Трифонов често изживявал емоционални сривове, които ставали причина за отсъствието му в ефир. Макар да смята, че в повечето случаи хората от екипа му го заместват като водещи, когато има здравословни проблеми и се подлага на операции и лечения, всъщност напоследък отказвал да ходи на работа най-вече заради депресия, научи HotArena.

 Известно е, че шоумена има проблеми с агресията и самоконтрола. За последно той изгубил желание за живот преди няколко месеца, а периодът му на изолация продължил повече от месец. Самият Трифонов признава, че прекарал 35 дни сам в дома си, през които не желаел да общува с никого, дори и с майка си и сестра си, писа „Ретро“.

 През цялото време стоял на тъмно, взирал се с часове в картините по стените на имението си и слушал тъжни песни.

 „Не е лесно да си сменяш емоциите. Нямам копче да си ги сменям. В предаването трябва да игнорираме проблемите. Понякога с мен става нещо странно. Абе, направо изперках. Просто изперках много сериозно“, разказва Дългия за последния си отшелнически период.

 Негови близки споделят, че обикновено покрай рождените му дни и всички семейни празници той получавал кризите си.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени