Скоро ли ще бъде намален роумингът между ЕС и Западните Балкани

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 333 | Брой коментари 0
15:11 09.03.2018

Бавен ще бъде процесът на намаляване на роуминга между ЕС и Западните Балкани, съобщи пред журналисти българският комисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел по време на форум под мотото „Европа започва във Вашето село/град/регион“, предаде репортер на Novini.bg.

Тя поясни, че този процес няма да приключи със сигурност с края на българското Европредседателство. „Това, което за нас е важно е да отправим ясно послание към хората. Днешното състояние, начина по-който виждаме цените на роуминга в региона не са приемливи.

Част от тях са дори шокиращи“, каза тя и допълни, че е важно да погледнем на процеса много внимателно. „Първа кръгла маса с операторите направихме януари месец. Отношението беше положително. В края на месеца имаме отново среща, за да говорим с по-голяма конкретика. Дълъг и нелесен процес, няма как да създаваме очаквания, че ще стане бързо“, заяви тя

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени