mycomputer.BG

СКАНДАЛ: Професионален протестър организира утре политически протест в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 448 | Брой коментари 0
21:57 28.11.2019

Граждани сигнализират във фейсбук, че утре протестът в Перник за водната криза се организира от Надежда Димова заедно с БиТиВи, видя ПИК. Тя призовава хората да се яват в 8.30 ч. утре, за да ги снима на живо в телевизията. Димова е лицето, което се появява на всички протести в страната. Разбира от козичките на Баба Дора в Ямболско, където се появи червената Мая Манолова. После срещу чумата по свинете. Тя беше на протестите срещу новия главен прокурор Иван Гешев. Димова се появи до майките на жълтите павета, където пак беше Мая Манолова.
Ета какво написа Ерика Руменова във фейсбук за Надежда Димова: "Вие Г-жо не можете да говорите от името на целия град".
Теодора Русева пък споделя: "Протестът ви е политизиран. Но това си е ваш проблем! Може да си направите пернишка автономия!. Освен БъТъВъ поканихте ли и Мая Манолова?".
Капка Димитрова казва: "Аз искам само да питам защо организаторите нямат точка, в която да поискат гражданите пряко да наблюдават заседанията на общинския съвет, от който зависи ВСИЧКО? Защо в исканията ви няма и дума за водния цикъл? Защо не се започва, при условие, че парите ги има от 1 година? Всичко друго е политически игри, а някои искат издръжката им на професионални протестъри да продължи, като организират безсмислени протести?!".

Източник: Pik.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени