mycomputer.BG

Синът на Никълъс Кейдж става кулинар с БГ рецепти

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 182 | Брой коментари 0
08:37 08.06.2020

По-големият син на Никълъс Кейдж – Уестън, впечатли последователите си в социалните мрежи, като демонстрира завидни умения зад печката.

За кулинарните си приключения 29-годишният актьор, спортист и музикант се вдъхнови от опитаните ястия по време на престоя си в България през 2017 г. Тогава той бе у нас заедно със звездния си татко, за да заснемат полицейския трилър на Йорк Шакълтън „Код: 211“. Тогава баща и син играха от двете различни страни на барикадата – като ченге и престъпник. А режисьорът сподели пред „Монитор“, че темата на заглавието е избрана с цел по-голямата част от снимките да могат да се проведат в студиата на „Ню Бояна“.

Краткото видео, в което Кейдж-младши показва как приготвя кебап по рецепта, видяна у нас учуди феновете му.

„Не знаех, че си и кулинар“ и „Съпругата ти вероятно е извън града“ са само част от закачливите коментари на последователите му.

Това не е първият път, в който синът на звездата от „Лице назаем“ показва симпатиите си към България. Броени месеци след като петкратният европейски шампион по самбо Иван Илиев му подари куртка, той татуира наименованието на спорта зад ухото си, като надписът е на кирилица. Мастилената си придобивка Кейдж-младши показа по време на сватбата си с настоящата му съпруга Хила Аронян.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени