Силна буря удари Перник тази вечер!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 02.08.2019 | Прочитания 3930 | Брой коментари 0

сн фейсбук
23:06 02.08.2019

Буря, каквато перничани не помнят за последните години удари Перник тази вечер. Улиците се превърнаха в реки за минути. Изключително силният вятър допълнително създаде усещането за сериозно бедствие.

Няколко квартала са без ток, алармират перничани в социалната мрежа, която за момента е единствената възможност да се добие представа за размера на бедствието. На много места в централната градска част има паднали  клони и изпочупени дървета. Заради паднали дървета в района на Владая, посока Перник движението е доста затруднено. В района на Кървавото са паднали много камъни, които са сериозна опасност за движението.Има сигнали за потрошени от паднали тежки клони върху автомобили. От някои сгради от силния вятър са падали керемиди.

Бури са преминали и през Радомир, Батановци, Дивотино, и други села в региона. Тепърва ще се уточняват щетите от водната стихия, ударила миньорския град тази вечер. 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени