mycomputer.BG

Шок! Перник разполага с питейна вода за около 10 дни! Стига се до "мъртъв обем"!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1111 | Брой коментари 0
14:50 20.01.2020

Перник разполага с питейна вода за 10 дни! Това обяви кметът на града Станислав Владимиров пред столичния общински съвет и добави , че транзитът на вода от яз. Белмекен през София е единствената възможност за перничани!

„В рамките на 10 дни ще достигнем до „мъртъв обем“ на яз. Студена и транзитът на вода от яз. Белмекен през София е единствената възможност за нас“ – Това каза Станислав Владимиров по време на заседание на постоянната комисия по инженерна инфраструктура  и енергийно планиране към Столичния общински съвет, на което се разглежда предложението на водната криза в Перник!

„Всички вие виждате и следите през медиите какво се случва в моя град последните два месеца. На воден режим сме, вече близо месец сме в бедствено положение. Въпреки, че бяха предприети някои мерки от страна на МС за увеличаване притока към яз.Студена, те не дадоха така очаквания ефект! В момента обемът на „Студена“ е в критичния минимум!, заяви Владимиров цитиран от Фокус.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени