Шестима радомирци отиват на съд за различни престъпления

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 198 | Брой коментари 0
12:45 29.12.2017

34-годишният Б.К. от гр. Радомир и 32-годишният В.Г. от с. Копаница застават пред съда за шофиране на автомобили след употреба на наркотични вещества. Двамата били проверени на 21 декември, в гр. Радомир. Първият шофирал „Фолксваген голф“, а вторият „БМВ“. Привлечени са като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Други трима ще бъдат съдени за управление на автомобили след употреба на алкохол над 1, 2 промила. Радомирците Е.И./42 г./ и 59-годишният И.Д., както и 40-годишният Я.С. от земенското с. Елов дол били проверени съответно на 01 и 11 ноември и на 23 декември от служители на РУ – Радомир. Единият шофирал „Мазда“, другият „Ауди“, а третият „Опел Астра“. Привлечени са като обвиняеми и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

22-годишният М.Б. застава пред Темида за унищожаване и повреждане. На 05 ноември тази година младежът напръскал със спрей целият автомобил марка „Шкода Фелиция“, собственост на 50-годишен жител на радомирското с. Бобораци. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“ и работата по случая продължава.                

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени