Шест бързи производства са започнати през почивните дни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 153 | Брой коментари 0
11:50 16.07.2018

Перничанин е установен да шофира автомобил след употребата на наркотици. На 13 юли, около 20, 45 ч., в гр. Перник бил проверен лек автомобил „Форд КА“, управляван от 25-годишният Р.И. от областния град. При изпробването му с техническо средство е установено, че е употребил наркотични вещества. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава. 

            С рекордните 3, 35 промила алкохол в кръвта е шофирал лек автомобил Форд „Ескорт“ 48-годишният В.Г. от с. Планиница. Мъжът самокатастрофирал на 14 юли около обяд, в с. Черна гора. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч. по закона за МВР.

            32-годишна радомирка е управлявала автомобил с 1, 79 промила алкохол в кръвта. Г.О. била проверена на 14 юли през нощта, в гр. Радомир, шофирайки  „Мазда“. Взета й е кръвна проба за химичен анализ и била задържана за 24 ч.

            Ноевчанин е управлявал не регистриран мотопед. На 13 юли, служители от РУ-Брезник спрели за проверка в с. Ноевци мотопед „Ямаха“, управляван от местния жител И.М./42 г./ Оказало се, че мотора не е регистриран в Р. България по надлежния ред. Задържан е за 24 ч. по Закона за МВР

            39-годишен, жител на с. Кубратово е шофирал товарен автомобил с 1, 51 промила алкохол в кръвта. Б.Н. бил проверен на 15 юли през нощта, на автомагистрала „Люлин“, управлявайки влекач „Скания“. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. по Закона за МВР.

            Перничанина Д.Й./40 г./ е задържан за шофиране на автомобил с 1, 41 промила алкохол в кръвта. Мъжът бил спрян в гр. Перник, малко преди полунощ на 14 юли. Управлявал лек автомобил Опел „Вектра“. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за 24 ч.

            Работата по документиране на случаите продължа

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени