Шефът на пернишката полиция отиде на място при протестиращите тази вечер

от PernikNews
Последно редактирана на: 16:00 04.01.2020 | Прочитания 1459 | Брой коментари 0
12:54 05.01.2020

Утре ще има доклад при главния прокурор Гешев за действията по търсене на отговорност по водната криза в Перник – това обяви пред протестиращите перничани тази вечер директорът на РДВР Перник комисар Димитър Попов.

Той се срещна с част от хората, които и тази вечер излязоха на улицата, за да протестират. Автоколоната беше осигурена с полицейска кола, за да не се нарушава обществения ред.

„Аз не съм човекът, който трябва да ви каже защо нямате и къде е водата. Има областен управител, има представители на ВиК, има кмет. Аз съм тук с колегите да осигурим обществения ред. Защото този протест не е разрешен. Вие нямате разрешение за него” – каза още шефът на пернишката полиция.
Протестната автоколона тръгна от квартал Църква по-рано тази вечер.  Протестът е организиран в социалната мрежа. И не е обявен предварително. Според организаторите, за да не се блокира от полицията.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени