Sharp представи конкурента на iPhone 8

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 422 | Брой коментари 0
13:45 12.08.2017

Както и се очакваше, компанията Sharp представи неотдавна своя нов смартфон Aquos S2. Презентацията се състоя на събитие в Пекин. Компанията представи конкуренти на все още неизлезлите на пазара iPhone 8 и Essential Phone.

Sharp Aquos S2 – това е смартфон с много тънки рамки около 5.5-инчов дисплей. В горната му част може да се открие лек процеп за предната камера.

Телефонът на Анди Рубин - Essential Phone, изглежда точно по същия начин. Благодарение на огромното количество слухове, няма съмнения, че iPhone 8 ще има сходна визия.

Единственото, което силно отличава Aquos S2 - това е клавишът Home с вграден скенер за пръстови отпечатъци. Той е разположен под дисплея в долната част на лицевия панел на устройството.

Задната част на Aquos S2 силно наподобява визията, която ни създават неофициални изображения на новия iPhone. На задния панел вертикално е разположена двойна камера и светкавица. Освен логотип, друго там няма*.profit.bg

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени