mycomputer.BG

Секретарят на община Перник откри своя изложба

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 237 | Брой коментари 0
19:15 17.09.2019

Първата си самостоятелна изложба подреди в галерия „При кмета" секретарят на Общината Радослава Манова. Тя е нарекла експозицията си „Другото лице" и показва в нея  14  творби, рисувани през последните два месеца.

За Манова рисуването е хоби и го прави от много малка, но досега не е събира смелост да покаже картините си.

Експозицията беше открита от кмета на Община Перник Вяра Церовска, която я поздрави за смелостта да представи  другото си лице.

„Всички това, което е в картините е Радослава – нежна, интуитивна, внимателна, изключително елегантна. Благодаря за красивата изненада", сподели градоначалникът.

„За един служител на общината с паралелен личен свят – Радослава има изненадващо приятно друго лице. Пожелавам й да дерзае и твори по същия начин и за напред" с тези думи се обърна Боян Александров, който се занимава с дърворезба.

На откриването присъстваха много приятели и колеги, които поздравиха авторката и й пожелаха да продължава да твори, независимо от ангажиментите, които има.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени