mycomputer.BG

Сега е най-неподходящото време да си купите нов смартфон

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 420 | Брой коментари 0
07:39 02.08.2019

Лятото не е време за смяна на най-добрия „приятел“ на човека. Само след няколко месеца най-големите технологични компании в света Apple, Google и Samsung, ще обявят своите водещи телефони за 2019 година. Излизането на пазара на нови водещи смартфони също ще доведе до спад в цените на по-старите модели телефони.

Може би мислите да надстроите вашия смартфон, но ако задържите малко по-дълго, ще си заслужава. През септември всяка година най-големите технологични компании в света, като Apple, Google и Samsung, разкриват най-новите си водещи телефони, пише Business Insider. Тази година говорим за iPhone 11 на Apple, Pixel 4 на Google и Galaxy Note 10 на Samsung.

Може би не искате тези (вероятно) скъпи нови телефони. Това е добре! Когато се появи нов смартфон като iPhone 11, това кара търговците да намалят цените на по-старите модели - и това е важно, когато говорим за смартфони като iPhone XR или iPhone XS, които започват от 1400 и 1900 лева.

Ако мислите да си купите нов смартфон, сега си струва да изчакате - и ако се притеснявате дали телефонът ви ще издържи още няколко месеца, имаме и няколко начина, за да удължите живота му.

Ако изчакате само още малко време, бихте могли да държите в ръце новия Galaxy Note 10 на Samsung, който най-вероятно ще бъде разкрит на 7 август и скоро след това ще продава и в България.

Очакваме чист и разкошен дизайн на Galaxy Note 10, който според съобщенията има сензор за пръстови отпечатъци в дисплея, система с три камери и същият OLED екран „Infinity O“ като Galaxy S10.

Очаква се телефонът да бъде с голям 6.3-инчов дисплей, голяма батерия и нова настройка на камерата, която включва ултра широк сензор за заснемане на по-широки сцени.

Появиха се доста коментари от експерти, че Samsung ще пусне "Pro" или "Plus" версии на Note 10, която ще има по-голям 6,8-инчов OLED екран, четвърта леща на камерата и още по-голяма батерия. Ще трябва да изчакаме до 7 август, за да видим дали слуховете са верни.

Не очакваме още много съобщения за нови смартфони през август, но истинското очакване за феновете започва през септември за следващия iPhone на Apple, който вероятно ще се нарича iPhone 11.

Очакват се три нови версии на iPhone 11, включително iPhone 11, iPhone 11 Max и iPhone 11R - наследник на миналогодишния iPhone XR.

Вероятно дизайнът на iPhone ще изглежда като модела от миналата година, който приличаше на телефона от предходната година.

Но има една отличителна разлика в iPhone 11: системата на задната камера. Всички експерти смятат, че Apple ще пусне триобективна система, която ще включва супер широк обектив за първи път, за да заснеме още повече подробности във вашите снимки.

Ако прецените, че iPhone 11 е твърде скучен или ако сте разочаровани, че той няма да поддържа свръхбързият 5G безжичен стандарт, който вероятно ще се появи през следващата година в САЩ, а може би и в България, поне ще спестите пари, ако изчакате да вземете някой от по-старите модели iPhone, като iPhone 8 или iPhone XR, които би трябвало да поевтинят след обявяването на Apple през септември.

Но тази есен не е само за феновете на iPhone. Ако обичате линията на телефоните с Android на Google, идващият Pixel 4 може да е идеален за вас.

По-рано тази година Google всъщност направи нещо, което никой не очакваше: пусна снимка на действителния Pixel 4, идващ по-късно тази година. Ето как ще изглежда.

Очаквайте нова система с двойни обективи на гърба - включително ултра широк обектив, като iPhone 11 - и леко преработена предна част, която скрива по-добре камерите за селфи и премества високоговорителите в долната част на телефона.

Докато представянето на iPhone почти винаги е през септември, ще трябва да задържите текущия си телефон поне един месец по-дълго, ако искате Pixel 4 - очакваме новия Pixel на Google през октомври.

Очаква се тази есен да бъдат пуснати в продажба и двата сгъваеми смартофани, разкрити по-рано тази година - Galaxy Fold на Samsung и Mate X на Huawei.

Много хора купуват нови смартфоните, защото батериите в сегашните им телефони са изхабени и изтичат бързо. Никой не обича усещането, че техният смартфон не издържа през деня, както преди. Ако батерията на вашия смартфон се почувства недостатъчна, помислете за закупуване на външна батерия. Евтина инвестиция, ако обичате телефона си все още и не искате да си изпразвате джобовете.

Можете също да опитате да смените батерията в своя смартфон. Това трябва да даде на устройството ви значително по-дълъг живот.

Има и други начини да удължите живота на текущия си телефон. Може да опитате да изтриете неизползвани приложения или да купите повече облачно хранилище. Също така, имайте предвид температурите: Когато е супер горещо или е супер студено навън, телефонът ви може да не работи както трябва./Монитор бг

 

 

 

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени