Седмичен хороскоп 10-16 август

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 284 | Брой коментари 0
09:32 10.08.2019

Какво ви очаква според хороскопа през идващата седмица...

Овен 21 март – 20 април

Очертава се период на генерални промени в изявите и в начина ни на живот. От 11-и Меркурий ще ви гледа вече в хармоничен аспект от знака на Лъва. Бизнесът ще се ориентира към бляскави представителни срещи. Ще се провеждат модни дефилета и ще се обсъждат новите тенденции. Ще се осъществяват делови връзки на лични партита и чествания. В неделя Юпитер тръгва в директна посока и стимулира връзките и договарянията с чужбина. Постарайте се на 10-и да планирате участия в престижни обществени и социални изяви. В този ден се залага база за новото, което предстои. Не планирайте секцио за 12-и, когато на всички нива ще се държим комплексарски и ще се раждат деца с подобно поведение. В този ден ще отпаднат от класациите неподговените и предоверилите се. Ден на сърцето, ще разберете на кого можете да разчитате. 13-и се свързва с пръстена и с колелото. Тенденцията е всяка ситуация да се преобърнее, да се разделите с един и да се свържете с друг. На 14-и Слънцето е в съвпад с Венера. Време за любов и представителни участия. В този ден се съдържа някакв особен

призив, който ще събере сродните души. На 15-и се очертават жестоки битки за кокала, правилата не важат. Смирете апетитите за надмощие, власт и пари. Дано денят на Богородица ни усмири. 16-и носи балансираност и равнопоставеност. Връщат се каещите се грешници. Разберете се и си простете.

Телец 21 април – 20 май

Не е все едно с кого ще се срещате в събота. Може да се уговорят бъдещи действия, да се получи спонсорска защита и квалифициран съвет за работата, която смятате да започнете. Енергията ви търси поле за изява. От неделя Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Лъва. Вероятно е да тръгнете в посока на светския живот и да отложите във времето уговорените проекти и бизнес начинания. Планетата на правото и закона Юпитер тръгва в директна посока и стимулира преговорите с чужбина. Някой вече стяга куфарите за работа и учене далече от тук. 12-и е денят на сърцето. Ако някой ви помоли за услуга, помогнете му и ще си спечелите верен съюзник. В този ден поне един ваш конкурент ще отпадне от играта, ще разберете, че сте оценени и приети в местата, за които кандидатствате. На 13-и не си позволявайте да изглеждате неглиже. Ще имате важна изява и среща. Облечете новите дрехи и идете на фризьор. На 14-и се оформят групите по интереси и позиции. Не се колебайте. Не може да сте на две места едновременно. В политически и в социален план трябва да се определиш към коя група принадлежиш. Най-тежко ще ви бъде на Богородица. Няма смирение на 15-и. Всеки е тръгнал с голямата кошница, притиска и претендира. Загубеното трудно ще се върне. Отложете за петък важните разговори и начинания.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада ще бъдат поставени пред тежък избор в съботния ден. Не давайте пълномощно, не преотстъпвайте права, позиции и терени. Роднини и близки ще ви притискат с материални и наследствени искания. Не споделяйте идеите си. За неделя планирайте участия в представителни срещи и модни конкурси. Сватбите ще са показни и престижни, но ако искате да ви покровителства висшата любов сключете брак на 16-17-и. 11-12-и са дни, в които Юпитер тръгва в директна посока и, а Уран в ретроградна. Ще се сменят мнения и концепции, ще се правят неочаквани рокади, които ще извадят на предни позиции хора в сянка. Ще се вадят компромати, ще се разместват позиции. Не са изключени протести. На 12-и се задвижва и личната карма на страната ни. Ще трябва да се взимат решения на високо ниво. Някой ще си пракрати почивката. 13-и е денят на колелото. Което е било отдолу пренебрегнато и подценено ще тръгне нагоре и обратното. Вероятно е детрониране на някои величия. На 14-и тръбачът-съдба свири сбор и ни събира в групи по интереси и отговорности. Ще направите силен ход и ще постигнете максимума в ситуацията. На 15-и, ако искаш мир готви се за война. Започват активни действия срещу потенциалните конкуренти. Апетитите са огромни. Стремежът на 16-и е да се дели всичко поравно и да се запазва сатуквото.

Рак 22 юни – 21 юли

10-и е ден за ремонти и преустройства. Побързайте да намерите и да сте билзо до важен за вас източник на сила, подкрепа и ресурси. В следващите дни ще имате тежка и напрегната програма. Тръгващият в директна посока Юпитер ще задвижи заспали дела и проекти, а тръгващият ретроградно Уран ще ни върне да доразнищим делата, които са „претупани” и недооценени в миналото. Планетата на бизнеса и търговската инициатива Мерукрий напуска вашия знак на 11-и и ви подтиква да си вземете отпуск. Но на 12-13-и може да се очакват проблеми в работата, затова не бързайте да оставяте юздите в ръцете на някой друг. Ще изживеете мъчителни моменти на 12-и когато ще ви притискат хора с комплекси или сами ще действате комплексарски. Да не забравяме, че това е денят свързан със сърцето. Направете едно добро дело, помогнете на някой да се изправи. На 13-и асансьора на късмета тръгва за някой нагоре, а за друг надолу към понижение и професионална детронация. От особено значение е да изглеждате добре. Облечете новите дрехи и се постарайте да мислите по нов начин. На 14-и губят соловите играчи. Символ на деня е табуна волни коне. Действа се екипно. Личната свобода се защитава и получава под крилото на общата инициатива. На 15-и не се карайте с никого, после няма да се сдобрите. На 16-и всичко да се дели по равно.

Лъв 22 юли – 22 август

10-и е може да се окаже най-силния ви ден за периода. Заложете нова база и фундамент на бъдещото си развитие, на личния живот, работата и връзките. Сключете нов договор, поемете юздите от бащите и дедите, започнете строежа или ремонта на родовия дом и имот. Осигурете си нова среда за развитие и живот. В този уикенд е важно да се работи върху основополагащи проекти. На 11-и влиза в сила онзи пионерски поздрав „рапорт даден, рапорт приет”. Директно тръгващият Юпитер дава юридическо разпореждане на ретроградно тръгващия Уран да се започнат нови разследвания, да се разнищи до край батака, в който сме попаднали и който ще ни остави без пържола за Коледа. И независимо, че е отпускарски период някой ще се наложи да се върне на работа и да задвижи машината оставена на собствен ход. На 12-и правете това, за което някой ви помоли. Подкрепете тези, които смятате за несправедливо наказани и ощетени. 13-и променя хода на събитията. Ден на колелото, а то със сигурност ще се завърти и ще промени статуквото. На 14-15-и ще срещате основните си конкуренти. В деня на Богородица няма да има прошка за никого. На 14-и влизате в нов екип или активизирайте групата, с която работите. На 15-и кой както може ще ви захапе. Внимавайте при пътувания и с документи. На 16-и ситуацията постепенно се успокоява.

Дева 23 август – 22 септември

10-и е ден на базовите проекти. Търсете ново място за развитие. На 11-и вашата управляваща планета Меркурий навлиза в Лъв, а това ще активизира рекламните кампании, ще се правят ревюта и модни дефилета, на които ще се преговаря, ще се уточнява новия курс в модата и тенденциите в работата на всички нива. Много важно е да имате очи и уши навсякъде, за да сте подтотвени за промените, които неминуемо ще настъпят. Подновете връзки с чужбина. Юпитер тръгва в деректна посока. На 12-и правете това, за което някой ви поморли и сами помолете за услуга и съдействие. Правете подаръци, участвайте в дарителски инициативи. Който не е настроен да дава, после няма да получава. На 13-и ще получите награда, стимул и някакво повишение. Ще ви се обаждат с предложения и ще имате реални шансове да излезете от дълъг кризисен период. Хора в притеснено положение ще разчитат на вашите услуги, но това не значи да се превърнете в техен слуга, а да изисквате награда по заслуги. Ако на 14-и ви поканят да участвате в някаква група или да станете част от определен екип не отказвайте и подпишете новия си договор. 15-и е ден на плътски изкушения и астрални битки. В този светъл ден на Божията майка, ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. 16-и определя на всеки мястото, което му се полага и и му приляга.

Везни 23 септември – 22 октомври

В съботния ден се ориентирайте какви мероприятия и прояви трябва да посетите и в каква посока да насочите творческите си умения и апетити. Меркурий навлиза в знака на Лъва. Хората облечени във власт ще търсят съветите на модните корифеи. Навлизаме в период на светски мероприятия и конкурси. Планирайте участие в спонсорски прояви, рекламирайте се, търсете финансиране на новите си хрумвания, инициативи и творчески проекти. На 11-и Юпитер тръгва директно и привлича спонсори от чужбина. На 12-и Уран тръгва в ретроградна посока и ни подканя да хвърлим поглед назад в миналото, с намерение да разнищим някои стари батаци, които пречат на личната ни инициатива. 13-и е ден на подготовка за предстоящите промени. Потърсете тези, на които знаете, че може да се опрете и разчитате. Влезте в нови съюзи. Ден на пръстена и колелото. Някой върви и към интимно обвързване, но сватбата може да се отложи. 14-и е един от най-силните ви дни за месеца. Слънцето е в съвпад с вашата управляваща планета Венера. Ще блестите в очарование, ще привличате погледите и може да бъдете приети в нов екип и в нова среда. Насрочете важни делови и лични срещи. Някой ще дочака и принца на бял кон. На 15-и няма прошка, всеки си гони интереса. Апетитите са огромни. 16-и е денят на човешката душа, обстановката се успокоява. Преговаряйте.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ако на 10-и направите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Проведете уточняващи разговори по отношение на ремонти и строителни дейности. От неделя Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспек от знака на Лъва. Ще трябва да съобразите бъдещите си делови и творчески планове с шефовете в живота ви, с половинката и бизнес портньора. Тръгващият директно Юпитер ни ориентира към ново договаряне и задвижва стопирани проекти. В понеделник молитвите се сбъдват. Никъде на отивайте без подарък дори и символичен. Включете се в благотворителни проекти и съдбата ще ви изпрати подкрепа. Тръгващият ретроградно Уран ще върне родените в първата декада към проблемите, които са оставили неразрешени във времето. Дълговете трябва да се върнат, отношенията да се изчистят. На 13-и се заемете със себе си, тествайте нови козметични и лечебни продукти. Вероятно е да се появи стар поблем, но ако действате спокойно ще го разрешите. На 14-и се оформят лагерите, както на работното място, така и в отношенията с околните. Може да напуснете една среда и група, която не ви влияе позитивно. В този ден лесно разграничаваме своите от чуждите, но е болезнено да се направи решителната крачка. Най-трудно ще ви бъде на 15-и, когато ще плащате за свои и чужди грешки и ще срещате силна конкуренция. Каквото отложите за петък ще мине на ниво и ще балансира нещата.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

С действията на 10-и се изкачвате на по-висока позиция в бизнеса. Всяка среща е от значение. Може да влезете в ролята на спонсор за някого и сами да получите нужната ви подкрепа. В неделя Меркурий навлиза в знака на Лъва, това ще ви даде нова опорна точка, ще ви направи актуални и търсени в различни среди и ще ви помогне да блеснете в светския живот. Талантите ви ще бъдат оценени и добре заплатени. До дни може да сключите допълнителни или основни договори и да подобрите материалното си положение. На 11-и вашата управляваща планета Юпитнер тръгва в директна посока, а това ще позволи да получите нужните ви документи и разрешителни, да се рекламирате и в чужбина и да възобновите стопирана дейност. На 12-и направете жест към някого и до вечерта услугата ще ви се върне и заплати. На 13-и ще получите нова информация позволяваща да намерите правилното решение в дадена ситуация. Виждате това, което преди ви е убягвало от вниманието и контрола. Пренастройте се. На 14-и влезте в нова среда, създайте свой екип и кандидатствате за ново място и позиция. Такъв благоприятен ден може да чакате цял месец. Осигурете си печеливша позиция. На 15-и скандалите са лош знак. Конкуренцията прави непозволен ход. На 16-и ще ви е трудно да балансирате между желания и възможности.

Козирог 22 декември – 20 януари

Всеки разговор в съботния ден ще води до напасване и синхронизиране на отношенията в семейството и в бизнеса ви. Осъществете срещи с приятели и близки от чужбина, търсете ново място и база за развитие. В неделя в живота ви започват генерални промени. Сякаш се отключва врата към невъзможното преди, към това което само сте си представяли и сте мечтали. Постарайте се да се възползвате от всички шансове в следващите дни. Луната навлиза във вашия знак на 11-и, а Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Стегнете се, старото си отива. Напаснете се на промените или сами ги направете и насочете живота си в нова посока. 12-и е тежък ден за страната ни, но ще започнат нужните реформи и ще се отприщи насъбраното във времето. Уран тръгва ретроградно в знака на хармоничния ви Телец, а това положение ще даде възможност да се промият старите рани, да се решат от раз натрупаните проблеми, да се получи нужната подкрепа и финансиране. 13-и ни свързва с канала на космическата любов. Всяко добро дело ще се връща. Не си позволявайте да се карате с никого.14-и ви носи обединение и възможност да действате съвместно с колеги, близки и приятели в нужната посока. Народът обединява силите си. На 15-и скандалите разболяват и вредят. Апетитите на едни се противопоставят на амбициите на други. 16-и идва с желание да се запази статуквото.

Водолей 21 януари – 19 февруари

10-и е ден на обрати, на пътувания и срещи, които ще променят живота ви в положителна посока. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия. Близо сте до важен източник на сила и ресурси. Възползвайте се от всяка среща и разговор. От 11-и Меркурий ще ви гледа в опозиция, а това ще изостри конкуренцията в бизнеса, ще изисква да се отделят средства за представителни срещи и реклама. Ще се наложи да участвате в специални партита и чествания, а това ще ви отдели от личния ви бизнес и може да обърка нещата, които до момента контролирате. От 12-и Уран тръгва в ретроградна посока. За родените в първата декада това е знак, че трябва да се уреждат нови документи и да се разчистват неща от миналото. Ще се променят клаузи по договори и наемни отношения. Някой ще си поиска нивата обратно от арендатора, ще се ориентира към нов бизнес и производство. На 13-и чакайте подкрепа от тези, които в миналото сте подкрепили. Вечерта Луната навлиза във вашия знак. Обединете интереси, сили и ресурси с доверени партньори. Водолеят е знакът на федеративноста и обединението на интереси. Не може да си позволим да живеем в разграден двор и да не контролираме нещата. 15-и е ден на астрални битки. Доброто и злото влизат в схватка. Защитавайте справедливи каузи. Отложеното за 16-и ще омиротвори обстановката.

Риби 20 февруари – 20 март

10-и е ден за самовглъбение. Вклюва се каналът на кармичната родова памет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Представете си ярко тази линия на поведение, която искате да следвате. Ще ви е трудно, ще срещате спънки, но до края на този период поне един проблем ще се разреши и ще си отдъхнете. На 11-и се намираме пред водопад от промени, там където и птиците замлъкват в очакване на вихрушката, която предстои. Меркурий навлиза в Лъв, Юпитер тръгва директно, а на 12-и Уран вече е ретрограден. С тези три промени в движението на светилата няма как и животът ни на човешко ниво да не се промени. Бизнесът ще се ориентира към светски партита, проучвания и реклами. Ще се срещат бъдещи партньори на модни дефилета, ще се преговаря по съвместни проекти. Постарайте се да влезете в нов съюз. На 12-и правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути. 13-и завърта колелото на промените. С пълна сила ще действа в следващите дни правилото на Хермес Трисмегист „каквото е горе това е и долу”. Доброто и злото ще водят битки на всички нива. 14-и идва със знаци за обединение. Влезте в нова среда с нови договори и обещания за подкрепа и съдействие. На 15-и не взимайте важни решения. 16-и ще определи новата посока и ще хармонизира нещата./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени