I-Study_school

СДС Перник следизборно: Хората искат обединение в дясно!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 524 | Брой коментари 0
12:39 03.06.2019

СДС Перни следизборно: Хората искат  обединение в дясно!

Резултатите от отминалите избори за европейски парламент бяха основна тема на проведената днес в синята централа пресконференция. На нея присъстваха Адриан Симеонов – председател на Общинския съвет на СДС и представителят на младежката структура в града Кристиян Пейчев.

„Благодаря на всички десни хора от Перник, които ни подкрепиха. Доволен съм, че огромна част от хората разбраха каузата, зад която заставаме. Имаме и евродепутат. Отклонихме БСП от техния устрем. Благодаря и на Бойко Борисов за това че помогна традиционната де сница да оцелее и да участва в демократичните процеси” – каза Симеонов.

Той допълни, че всички трябва да са спокойни заради силния отбор, който е изпратен в Брюксел. Симеонов беше категоричен, че е провел над 1000 срещи в предизборната кампания и във всички хората са настоявали за обединение в дясното. Защото само обединени, десните могат да успеят. „Продължаваме да се бием срещу БСП, недопустимо е след толкова години те отново да искат да управляват” – категоричен беше общинския син лидер.

Симеонов  вярва, че трябва да има мотивация на хората да гласуват. Не може 30% да е избирателната активност. В десния сектор има какво още да се желае, важното е че е избрана правилната посока.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени