mycomputer.BG

Ще пуснат ли перничани децата си на детска градина от 1 юни?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 422 | Брой коментари 0
07:56 27.05.2020

 

От 1 юни детските градини в община Перник ще отворят врати в пълна готовност да посрещнат хлапетата след повече от два месеца принудителна ваканция. 

Ръководствата на заведенията са инструктирани как да работят, как да пазят изискванията, които им се вменяват  според ситуацията.

Перник нюз направи анкета за готовността на родителите да пуснат децата си. Половината от анкетираните приемат решението да се отворят детските градини, другата половина са скептично настроени към това решение.

Според официалната информация от община Перник, която се базира на директни разговори между ръководствата на детските градини и родителите – по-малко от 30% потвърждават, че ще пуснат децата от 1 юни.

Според статистиката от големите градове след разхлабване на мерките и отваряне на градините, броят на децата е в пъти по-малък от очакваното. Каква ще бъде ситуацията в Перник ще видим след дни.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени