Ще гласува ли опозицията в Перник бюджета на общината? Това ще се решава на гореща сесия днес!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 224 | Брой коментари 0
23:05 10.02.2020

Инфарктна сесия в Перник днес! Ще гласуват ли съветниците от опозицията бюджета на общината?

Гореща и непредвидима се очаква да бъде днешната сесия на Общински съвет Перник, която е свикана извънредно, за да се приеме бюджета на общината за тази година. Както и да се утвърди новата структура на общинската администрация. На пръв поглед нещата са нормални – всяка община приема бюджет в началото на годината. В Перник обаче нещата не стоят еднозначно – преди дни от редиците на опозицията изразиха твърдение, че може и да не подкрепят предложения бюджет от кмета Владимиров. Простата аритметика показва, че ако искат ГЕРБ, ВМРО и подкрепящите ги хора от партията на Ковачки, спокойно могат да обърнат „каруцата“. Защото имат повече гласове. Дали това ще стане – ще видим след часове.

За първи път в социалната мрежа преди днешната сесия тръгна организация за присъствие на граждани в залата. Ще се съберат ли или и това ще остане поредната фейс-инициатива – и това ще видим след часове.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени