Coca Cola

Самоубил ли се е Емил Крумов?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 582 | Брой коментари 0
13:48 29.01.2020

От 2005 година познавам Емил Крумов, заяви в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия бившият лидер на Български национален съюз Боян Расате.

Припомняме ви, че на 27.01.2020 г., в гр. София, в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“, непосредствено преди да премине през металдетекторна врата за охрана и контрол на достъпа, К. се простреля в главата със самоделно огнестрелно оръжие – писалка, тип „оса“.

Той беше тих, скромен, спокоен и самотен човек, но това не означава, че трябва да се приема версията за самоубийството като истина“, заяви той и поясни, че никога не е давал индикации, че е склонен да посегне на живота си.

„Крумов имаше задачи и отговаряше за разпространението на рекламни материали и пропагандата в район Перник. Изпълняваше задачите си, беше съвестен човек. Напълно е възможно да е настанала суматоха, разправия“, разказа Боян Расате.

Той показа снимка с пет оръжия и обясни, че те са детски играчки, но ако се направи обиск в дома му те ще бъдат открити./Новини бг

 


 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени