Lotus homes

Самоуби се Ивелин Узунов - момчето, което издирваха два пъти

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 6331 | Брой коментари 0
16:00 01.07.2021

24-годишния Ивелин Узунов от смолянското село Смилян се самоуби, след като като скочи от деветия етаж на сграда в София.

Трагедията покруси родното му село Смилян. Ивелин Узунов бил на гости при майка си в столицата. Никой не знае какво го е накарало да се хвърли от терасата. Момчето живееше при баща си в Смилян в последните години, преди това е живял в столицата, предадоха "24 часа".

През 2017 година полицията, близки, ловци и жители на Смилян заедно с хора от селото и доброволци издирваха Ивелин 10 дни по горите в района. Откриха го край село Пещера в безпомощно състояние от пожарникарят Васил Вълчев изнемощял, с прокъсани дрехи. Преди месец младия мъж отново изчезна. Откри го шофьорът Минчо Качаманов, който превозва безалкохолни напитки.

Той видял движещ се силует по пътя от Чокаманово към Смилян и е разпознал издирвания младеж. Години наред с момчето работеше психолог, но не е подобрило състоянието му, коментират запознати/Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени