Само пет човека дойдоха на протеста срещу "Топлофикация"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 3054 | Брой коментари 0
08:08 07.12.2017

Днес жителите на квартал „Тева” трябваше да се съберат и да изкажат възмущението си от факта, че дни наред парното в домовете им или го няма, или е съвсем слабо. Вчера в социалната мрежа се споделяше пост, който подканваше тевчани да излязат и в национален ефир да кажат онова, което иначе пишат ежедневно в мрежата. 

В уречения час на мястото бяха 5 човека. И петимата не знаеха какво да кажат на репортерката от Нова тв и трябваше предварително да им се подадат въпроси, за да не се провали прякото предаване. Хората питаха кой е организатор и каква точно е целта на проявата. 

В крайна сметка включване в национален ефир имаше – от близък план, за да не се види „многобройния протест на жителите на квартал Тева”! Силни сме, когато пишем и хулим в социалната мрежа! Но когато трябва да застанем лице в лице  с проблема – някак се губим! Друг е въпросът, че може би трябваше подобен протест да се организира на по-централно място и да има по-сериозна подготовка! 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени