Съюзът на инвалидите в Перник с нов клуб

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 280 | Брой коментари 0
15:28 12.12.2017

В нов клуб ще се помещава Съюзът на инвалидите в Перник от 1 януари следващата година. Хубавата  новина съобщи кметът Вяра Церовска на празника на хората с увреждания, който  започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите край село Микре, съобщават от общинския пресцентър.

 „Аз не съм Дядо Коледа , но съм човек, който си държи на думата и от началото на следващата година ще имате този клуб, за който мечтаете. Направили сме всички процедури и възможности , за да бъдете на първия етаж, да имате широко и свободно помещение, да може да се чувствате така, както вие желаете", сподели кметът и пожела весели празници на всички, да бъдат здрави и да има много любов в домовете им.

Новият клуб ще се помещава на първия етаж в Спортния тотализатор в  града. Там членовете на организацията ще могат да провеждат срещи с приятелите си от цялата страна и да организират събития, които ще ги карат да се чувстват щастливи.

Жестът на градоначалника беше бурно аплодиран и изказана специална благодарност от името на цялата организация в лицето на техния председател Анита Тараланска. Тя не скри вълнението си и каза с усмивка, че кметът за пореден път е изпълнил това, което им е било обещано.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени