Съветниците приеха изпълнението на бюджета към 31.12.2017 г.

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 198 | Брой коментари 0
15:20 20.04.2018

Общинският съвет одобри и прие Годишния доклад за наблюдение на изпълнението на плана за развитие на Община Перник 2014-2020 г, за 2017 г. Той очертава средносрочната перспектива за икономическо, социално, инфраструктурно и екологично развитие на Общината. Актуализацията през миналата година е в резултат от извършената Междинна оценка и отразяването на констатациите и препоръките за по-пълното и удовлетворяващо гражданите и Общината изпълнение на Оперативната програма за развитие.

Годишният доклад включва информация за постигнатото през 2017 година , включително и идентифицираните проблеми и предприетите мерки за тяхното решаване.

„Ръководството на Община Перник проведе среща с Национална компания „Железопътна инфраструктура" /НКЖИ/ и към момента се процедира парцеларен фонд във връзка с разширяването, което предвижда Европейската програма“, сподели зам. –кметът Владислав Караилиев.

По думите му, екипът на Общината е имал забележки по отношение на представения парцелен план от НКЖИ.В него не са били включени проектите за доизграждане на пътен възел "Марина бара" и втория етап по реализирането на подлеза при ж.п. сп. "Даскалово".

В рамките на днешното заседание беше приет и отчета за изпълнението на бюджета на Община Перник към 31.12.2017 г.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени