Coca Cola

Съветниците от ГЕРБ Перник подкрепят с резерви решението за водопроводната мрежа

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 730 | Брой коментари 0
20:23 21.01.2020

„Недопустимо е община Перник да поставя едни граждани и населени места пред други. Предварително се извинявам на жителите на селата Рударци, Студена, Драгичево, Расник и кварталите Бела вода, Тева и Клепало, които няма да имат нито една улица с подменена водопреносната мрежа. Държа да подчертая, че отговорността е само и единствено на кмета на община Перник Станислав Владимиров, както по отношение на това кои улици ще бъдат обновени за сметка на други, така и по отношение на цената, на която ще бъдат реализирани обектите.

Това заяви на днешната извънредна сесия зам. Председателят на Общински съвет в Перник адв. Милена Миланова по повод представения от кмета на Перник списък с обекти, на които предстои подмяна на водопроводната мрежа.

Тя беше категорична, че общонският съвет е поставен в абсурдна ситуация в последния момент да гласува нещо, което вече е решено от кмета на община Перник.

"Като политически отговорна партия, ние сме длъжни да подкрепим усвояването на предоставените от правителството на Р. България 25 млн. лева, които са крайно необходими за града ни в момента", отбеляза адв. Миланова.”, цитирана от пресцентъра на партията

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени